Kapcsolat

AZ FLEX Kft.

1037 Budapest

Csillaghegyi út 19-21

 

Tel.: +36 1 436 9097

Fax.: +36 1 436 9098

e-mail: sales@azflex.hu

 

TÉRKÉP  KAPCSOLAT

TEszt szöveg

sdgsdsdgd

IZOMAT

IZOMAT_519a1e5a1ccab Zajcsökkentésre, hangelnyelésre, hangelfojtásra és meleg szigetelésre

részletek...

ARALAMINO

ARALAMINO_519a0e5d195b5 Zajcsökkentésre, hangelnyelésre, hangelfojtásra és meleg szigetelésre

részletek...

Anti-Vibration fólia

Jellemzés: Az Anti-Vibration fólia egy olyan 3 mm vastagságú aszfaltmentes nehéz szigetelő lemez, melyet kifejezetten olyan zajcsökkentő célokra fejlesztettek ki, ahol a nedvességnek való ellenállás is kritérium. A lemezt öntapadó fóliával is igényelhető, mely jelentősen megkönnyíti az alkalmazását.

Alkalmazás: Az Anti-Vibration lemez csökkenti a vibrációt, rázkódást, és egyéb rezonanciával járó mechanikai behatásokat.

részletek...

K-FLEX SOLAR

K_FLEX_MAGAS_H___5141acc770856 A TÖKÉLETES ÉS HASZNOS MEGOLDÁS
NAPENERGIA GAZDÁLKODÁS ÉS ÜZEMI FELDOLGOZÁS 150°C-ig

részletek...

K-FLEX ST elasztomer szigetelés

K_FLEX_ST_elaszt_4f5643630962c K-FLEX ST minden igényhez igazodva megoldást kínál olyan civil és ipari felhasználásoknál, mint: hûtési-, légkondicionálási-, tisztaság-egészségügyi-, fûtési rendszerek,
továbbá tartályok, szerelvények, vizes blokkok és olyan alkalmazások melyek szigetelési anyagot kívánnak, szem elõtt tartvaa költség hatékonyságot és minõséget.

részletek...

K-FLEX ST DUCT elasztomer szigetelés

K_FLEX_Duct_elas_4f70607684ba6 Kimondottan a légtechnika csatornák gyors és hatékony, valamint esztétikus szigetelésre kifejlesztett öntapadó, zártcellás, páralecsapódást is megakadályozó rugalmas, műkaucsuk alapú hőszigetelés. Többféle, akár időjárásálló bevonattal is kapható, minden esetben erős tapadást biztosító ragasztó réteggel, mely feleslegessé teszi az oldószeres ragasztók használatát.

részletek...

Sebald EKAPLAST műanyag burkolat

Sebald_EKAPLAST__5044d90fa7164 EKAPLAST réz utánzatú és egyéb színű burkolatfóliák. Kültéren is alkalmazható, kiváló UV és időjárásállóság jellemzi. Kiválóan illeszkedik a cserepes tetők színéhez, ami fontos lehet a tetőn vezetett csővezetékek esetén, pl. a szolár rendszereknél.

részletek...

Sebald EKATEC műanyag burkolat

Sebald_EKATEC_m__4f92870f06099 EKATEC alumínium utánzatú burkolatfólia. Kültéren is alkalmazható, kiváló UV és időjárásállóság jellemzi. Gazdaságos alternatíva bádogozás vagy alu-lemez burkolással szemben.

részletek...

Sebald EKAMAT golyónyomott fólia

Sebald_EKAMAT_go_50574bba25558 Az EKAMAT szemcsenyomott 0,2mm vastag alumíniumfóliát elsősorban beltéren szerelt szigetelések burkolására, védelmére ajánljuk, ahol kicsi a mechanikai sérülés veszélye, vagy magasabbak a tűzvédelmi követelmények.

részletek...

Paroc Wired Mat Dróthálós paplanok

Paroc_Wired_Mat__4f56390f52e07 Galvanizált acélhuzallal tűzött kőzetgyapot szigetelőpaplanok, alumíniumfóliás kivitelben is, különféle testsűrűséggel. Hő- és tűzvédelmi szigetelés ívelt és sík felületekre. Magas hőmérsékletű kazánok, tartályok, csővezetékek, füstgáz csatornák és kémény

részletek...

Paroc Lamella Mat lamellázott paplanok

Paroc_Lamella_Ma_4f5e691195354 Üvegszálerősített alumíniumfóliára kasírozott lamellázott kőzetgyapot szigetelő paplanok különféle testsűrűséggel. Légcsatornák, szellőzőcsatornák, valamint nagy átmérőjű csövek szigetelésére.

részletek...

Paroc WAS50(t) homlokzati szigetelés

Paroc_WAS50_t__h_4f5792a6e16bc Kőzetgyapot lap résfalak, burkolófalak, vázas épületek burkolófalainak, valamint az úgynevezett ’siding’ (PVC, fa- és fémpanelek, stb. alá) hő – és hangszigeteléséhez.

részletek...

Paroc BLT9 granulált kőzetgyapot

Paroc_BLT9_granu_4f5746c74ae8b Granulált kőzetgyapot tetőterek födémjeinek, szellőztetett lapos tetők, résfalak, pince fölötti fa födémek, valamint nem teherbíró felületek szigeteléséhez.

részletek...

Tubolit DG – Polietilén szigetelő csőhéj fűtés és melegvíz vezetékekre

Persnlichkeit und beziehung als ghostwriter preise grundlagen der pdagogik.

BOHL tüskehegesztő gépek

BOHL GS45-3:

bohl_tuskehegesztogep_80

Minden ésszerű körülmények között tesztelt, nagyhatékonyságú készülék, mely folyamatos kutatásaink és fejlesztéseink eredménye. A pisztolyfejek egyszerű cseréjével a legszélesebb körben használható a szigetelések rögzítéséhez.Különböző kiegészítők megválasztásával bármely rögzítőelem hegeszthető a nagyteljesítményű kondenzátor kisütési folyamatának köszönhetően. A digitális kijelző és az integrált mikroprocesszoros vezérlőegység garantálja a könnyű kezelhetőséget és az összes funkció irányítását és ellenőrzését.

részletek...

Lemezvágó Adapter

Turbo Shear lemezvágó adapterek

A lemezvágást nagymértékben felgyorsítják és segítik a Malco cég adapterei, melyek kézi fúrógépre vagy fúró-csavarozógépre szerelhetők. A Turbo Shear nevű adapterek könnyű nyíróollók, mely akár egykezesen is használhatók.

részletek...

AF Armaflex

A növekvő szigetelési falvastagság megkönnyíti a szigetelési vastagság megfelelő méretezését: elég egyetlen csőátmérőre kiszámítani az adott környezetben a szükséges falvastagságot. Az ehhez rendelt számosztály összes többi csőhéja teljesíteni fogja az elvárásokat, bármely csőátmérő esetén.

Antibakteriális összetevője egyedülivé teszi a terméket. Ez a jellemző megakadályozza, hogy a terméken a baktériumok és vírusok megtelepedjenek vagy szaporodjanak. Az AF/Armaflex felületével érintkező kórokozók elpusztulnak.

részletek...

Tubolit AR – Ejtővezetékek (csapadék- és szennyvízelvezető csövek) hang- és hőszigetelésére

Tubolit AR – védőcsőhéj 15 m-es tekercsben, világoskék színben, átlagos szigetelési vastagsága 5 mm.
– strapabíró polietilén védőcsőhéj a szennyvíz- és csapadékelvezető csövekre.
– csillapítja az áramlási-, zubogási- és csőrezgési zajokat, megvédi a csövet a páralecsapódástól.

  • Alkalmazási hőmérséklettartomány: +105 oC
  • Hővezetési tényező: < 0,038 W/mK
  • Tűzállósági besorolás: B1 – nehezen éghető

Zu einer relationalen didaktik der vorstellungsbildung in https://hausarbeit-agentur.com/wissenschaftliche-arbeit/ der kunstpdagogik.

Tubolit S+ – Strapabíró külső védőfóliával ellátott szigetelő csőhéj fűtés és szaniter vezetékekre

Tubolit S Plus – védőcsőhéj 20 m-es tekercsben, kék színben, átlagos szigetelési vastagsága 4 mm.

  • strapabíró, két oldalon fóliázott, polietilén védőcsőhéj vízvezetékekre.
  • a kis súrlódású belső fóliája segíti a csőre történő felhúzást.
  • megvédi a csöveket, az agresszív építőanyagoktól.
  • megelőzi a vízvezetéken a páralecsapódást.

Repetitions of gables or oriels may be seen as do your homework of justdomyhomework.com a series of matching shapes, even related shapes of different sizes.

Armaflex AC elasztomer szigetelés

Elsődleges alkalmazási területe a klíma- és hűtéstechnika alkalmazások, de kiváló fűtéstechnikai alkalmazásokra is. A lap formában gyártott termékek népszerű szigetelőanyagok szellőzéstechnikában, mint a légcsatornák szigetelőanyaga. Rugalmassága lehetővé teszi bármely felület leszigetelését. Kivitelezéséhez saját rendszer ragasztóját (Armaflex 520 kontakt ragasztó) ajánljuk, mellyel az illesztések rugalmas kohéziós kötése biztosítható.

részletek...